Távfelügyeleti alapszolgáltatásunk

Alapszolgáltatásunk egy helyi riasztórendszer segítségével vehető igénybe, amely vezetékes telefonvonalon, GSM -en, vagy GPSR vonalon keresztül csatlakozhat a diszpécser rendszerünkhöz.

A beérkező jelzéseket saját központunk fogadja és regisztrálja. A jelzéseket követően diszpécsereink - jogszabályi háttér és belső utasítások alapján végzik munkájukat - megteszik a szükséges intézkedéseket.

Alapszolgáltatásunk igény szerint tartalmazza:

  • Nyitás - zárás regisztrálása
  • Automatikus tesztjelentés fogadása
  • Telefonos intézkedés ügyfelünk által megadott telefonszámokra

Távfelügyeletünk kivonuló szolgálattal

Azon partnereink számára, akik a telefonos intézkedés mellett egy magasabb biztonsági szintet nyújtó szolgáltatást igényelnek, kivonuló szolgálatunkat ajánljuk.

A beérkező jelzések regisztrálása és a telefonos értesítés mellett, személy- és vagyonőreink érkeznek a helyszínre, akik a segítség nyújtáson felül, megteszik a szükséges intézkedéseket.

Szerződéses keretek között

  • időlimitet vállalunk az intézkedésekre, és a helyszínre érkezésre,
  • díjaink tartalmazzák a szolgáltatásunk teljes költségeit, valamint
  • évente meghatározott alkalommal téves riasztásra történő kivonulás költségeit

Élőerős személy- és vagyonvédelem

Helyszíni felmérés alapján elkészítjük kockázatelemzését, majd ezt követően a személyreszabott védelmi tervét, és javaslatot teszünk a védelem kialakítására.

Pénz -és értékszállítás, -tárolás, fegyvertárolás, kulcsőrzés

Megrendelőink válláról levesznük minden olyan nehezen megoldható feladatot, amelyhez speciális képzettségre, speciális eszközökre, speciálisan kialakított szállítójárműre, helyiségre, vagy egyéb technikai felszereltségre van szüksége.

Többletszolgáltatások

Biztonsági rendszerek (behatolásjelző, tűzjelző, videó megfigyelő, és beléptető rendszerek) telepítése, kiemelt partnereink segítségével, árajánlat alapján.

Biztonsági rendszerek szervize, karbantartása, szintén kiemelt partnereink segítségével, árajánlat alapján.